Over Autobedrijf PeCe

Autobedrijf PeCe is de Hyundai dealer van Purmerend en omstreken. Sinds 1987 heeft ons autobedrijf het dealerschap van Hyundai.

Autobedrijf PeCe is opgericht in 1980 en sinds 1986 gevestigd op industrieterrein “de Baanstee” De letters PeCe staan voor de voornamen van de grondleggers van ons autobedrijf (Peter en Cees). In 1987 is PeCe begonnen met de verkoop van Hyundai modellen. Nu 32! jaar later, en drie verbouwingen verder worden er jaarlijks een paar honderd nieuwe Hyundai`s verkocht in ons pand aan de Ohmstraat 1. Aan de Ohmstraat 5 zit onze riante werkplaats. Hier wordt elke dag met veel zorg en enthousiasme aan de auto`s gewerkt. Wij verzorgen zowel het onderhoud aan uw Hyundai als mede reparaties aan motor of carrosserie. Ook voor onderdelen en accessoires kunt u terecht op dit adres.

Autobedrijf PeCe Excellent dealer 2011
Niet alleen levert Hyundai populaire auto’s. Hyundai maakt ook steeds nadrukkelijker naam als fabrikant met een uitstekende en servicegerichte dealerorganisatie. Hyundai is een succesmerk en daaraan leveren alle dealers een bijdrage. Vanzelfsprekend worden de dealers die het best presteren door Hyundai importeur Greenib Car in het zonnetje gezet. Hyundai reikt al vele jaren de Excellent Dealer Awards uit. En dit jaar dus o.a. aan Autobedrijf PeCe te Purmerend! En daar zijn wij natuurlijk enorm trots op.

Ieder jaar beloont importeur Greenib Car de dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en daarbij ook goed scoren met hun klanttevredenheid met de Excellent Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit echter gecombineerd met hoge scores op het gebied van service, klantvriendelijkheid en een duidelijke communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse dealers bewijzen dat de structurele combinatie van service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat. Deze dealers leveren constante, goede prestaties op het gebied van klanttevredenheid en service en hebben daarmee de Hyundai Excellent Dealer Award 2011 dubbel en dwars verdiend. Hyundai importeur Greenib Car gaat daarom binnenkort, als dank voor de bewezen diensten,met alle Hyundai Excellent Dealers 2011, op reis naar Rome.

Meer dan alleen onderhoud
Naast het onderhoud van uw auto bieden wij een uitgebreid totaal pakket aan! Dit bestaat o.a. uit:

Schade reparatie

Voor al uw autoschade reparaties kunt u bij ons terecht. Zo werken wij ook o.a. via Schadegarant. Een aantal grote autoverzekeraars werkt samen met Schadegarant, een organisatie waarbij circa 2600 autoherstelbedrijven zijn aangesloten. Voor u als verzekerde, heeft schadeherstel bij een Schadegarant-herstelbedrijf een aantal voordelen. Overigens is niet in iedere autoverzekering in de samenwerking met Schadegarant voorzien. Wij kunnen u zo vertellen of u verzekerings maatschappij hier tussen staat. Welke voordelen biedt een Schadegarant garage voor u:
-De reparatie kan meestal gelijk in gang worden gezet
-U krijgt bij Schadegarant via uw eigen autoverzekering gratis vervangend vervoer gedurende de reparatietijd
-U krijgt FOCWA of Merkengarantie op de uitgevoerd reparatie

Autoverzekering

De Hyundai Autoverzekering is niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar wordt ook nog eens aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke premie. Als Hyundai-organisatie zijn wij immers in staat schadereparaties via ons eigen Hyundai Erkend Reparatuer-netwerk snel en efficient uit te voeren zonder dat daar een derde partij aan te pas komt. Daarmee besparen we veel geld en die besparing komt rechtstreeks ten goede aan u. Verder verzorgen wij de schade afhandeling van begin tot eind. Even wat voordelen op een rij:

– 3 jaar nieuwwaardedekking bij aanschaf van een nieuwe Hyundai
– Drie jaar aanschafwaarde dekking bij een gebruikte auto bij ons.
– Geen verlies no-claimkorting
– 24-uurs schade helplijn
– Ongelimiteerde dekking voor audio- en navigatieapparatuur

Voor een offerte en alle andere vragen over de Hyundai Autoverzeking kunt u ons bellen; Tel. 0299-644111 Afd. verkoop of mail naar info@autobedrijfpece.nl

 
Kijk voor een eventuele autoverzekering ook op deze website.
Ruitenservice

Een kapotte autoruit komt nooit gelegen. Een sterretje in uw ruit kan snel uitscheuren tot een barst en dan flink gevaar opleveren voor uw veiligheid. Bovendien is direct repareren voordeliger dan (later) vervangen. Met de Hyundai ruitenservice bent u zeker van een vlot en vakkundig herstel van uw autoruiten. Snel, goed en betaalbaar. Zonder eigen risico of verlies van uw no-claimkorting. Want u gooit uw eigen glazen toch niet in?

De voordelen van de Hyundai Schade en Ruitenservice:

– Vakkundige reparatie
– Gebruik van orginele onderdelen
– Snelle service door specialisten
– Geen no-claimverlies
– Geen eigen risico bij reparatie
– Directe afhandeling met de verzekering
– Gratis vervangend vervoer bij voorruitschade
– Korting op eigen risico bij vervanging voorruit