hyundai i10Autoweek heeft in 2015 een test gedaan onder zeven stadsauto’s om te bepalen welke auto nou het best rijdt en hoe de prijs/kwaliteit verhouding is. Uit de test kwam naar voren dat de Hyundai i10 verkozen werd tot beste stadsauto. De voornaamste reden was dat Hyundai een in zijn totaliteit een comfortabele en betaalbaar auto op de markt had gebracht. Daarmee troeft de autofabrikant o.a. de volgende stadauto’s af:

  • Citroën C1
  • Skoda Citigo
  • Kia Picanto
  • Mitsubishi Space Star
  • Renault Twingo
  • Suzuki Alt

Wat de Hyundai i10 zo speciaal maakt is dat je bij aanschaf maar de helft van het totaalbedrag hoeft te betalen. De andere helft hoef je pas het jaar daarop te verrekenen. Wat een prachtige deal!

Veilig en comfortabel autorijden

Autoweek heeft ook geconcludeerd dat de Hyundai i10 zeer comfortabel zit en dat er genoeg ruimte is. De bagageruimte is namelijk met 252 liter de grootste in zijn prijsklasse. De Hyundai i10 beschikt ook over een verstelbaar stuurwiel, verstelbare hoofdsteun en diverse knoppen op het stuur. Ook is deze prachtige stadsauto voorzien van de beste veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS, ESP, zes airbags, een bandenspanningscontrolesysteem en achterwielaandrijving. Daarmee wordt niet alleen het gebruiksgemak vergroot, het zorgt er ook voor dat je ten alle tijd veilig en comfortabel kunt autorijden.

Hyundai i10 bij Autobedrijf PeCe

Deze populaire stadsauto is natuurlijk ook verkrijgbaar bij autobedrijf PeCe. Naast deze prachtexemplaar verkoopt autobedrijf PeCe ook een bijbehorende autoverzekering voor de Hyundai. Daarmee ben je in het bezit van een kwalitatief hoogwaardig product waarmee je zonder zorgen de weg op kunt. Ben je toevallig in het bezit van een ander soort auto en ben je op zoek naar een goedkope autoverzekeraar? Kijk dan eens op www.autoverzekering-berekenen.be en bekijk welke verzekeraar het goedkoopste is. Op die manier kun je een hoop kosten besparen.

Hyundai i10: beste stadsauto van Nederland