Hyundai modellen

Hyundai is 1 van de merken die alle segmenten vertegenwoordigd.

Compact maar toch verrasend ruim en bijzonder zuinig! Dat is de nieuwe i10Door zijn aantrekelijke uiterlijk en veelzijdige interieur een verleidelijke kanjer! En nu zelfs zonder wegenbelasting.

Een compacte gezinsauto met een sportief uiterlijk voorzien van vele geavanceerde veiligheidvoorzieningen dat is de i20

De Hyundai i30 is net als de i10,i20 en iX20 ontworpen volgens Europese normen en getest door kritische Europeanen. Gewoon, omdat deze gloednieuwe en ultramoderne gezinsauto van Hyundai het in de zwaarst bevochten klasse moet opnemen tegen de top van de Europese auto-industrie. En omdat het de Europeanen zijn die de standaard in deze klasse bepalen, heeft Hyundai de i30 meer dan voldoende bagage meegegeven om de strijd met een gerust hart aan te kunnen. Een modern uiterlijk, een zee van binnenruimte, keuze uit een grote hoeveelheid motoren en transmissies, de modernste veiligheidsvoorzieningen en al die lekkere extra’s die autorijden zoveel plezieriger maken. De Hyundai i30 heeft het allemaal.

Het kwaliteitsniveau waar Hyundai om bekendstaat, heeft bij de Hyundai i30 nog een extra dimensie gekregen. De gebruikte materialen zijn niet alleen goed, maar voelen ook goed aan en zien er goed uit. De auto heeft klasse. Het is een ware allrounder die in alle opzichten dikke voldoendes scoort en geen zwakke punten kent. Een moderne Europeaan, ontwikkeld in het designcentrum van Hyundai in Duitsland, die in vele varianten wordt geleverd. Waarbij alle versies tenminste een ding gemeen hebben en dat is een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding.

De combinatie van plezier,zuinigheid en vooral flexibiliteit vind u absoluut terug in de midi MPV met een prachtig design De nieuwe iX20

De i40 staat voor strak, sterk en modern maar ook voor stijlvol en elegant een prachtige ruime auto voor de veeleisende rijder. (verwachting eind juni in de show-room)

Onweerstaanbaar… sportief en gedurfd,sierlijke elegantie dat kenmerkt de Gennesis Coupe met meer dan 300 pk!

Een echte topper! met een stoer design en vele mogelijkheden is de iX35 De best verkochte SUV van Nederland op dit moment.

De Nieuwe Sant Fe combineert het comfort van een luxe middenklasser met de flexibiliteit en fuinctionaliteit van een MPV. Met zijn robuuste voorkomen en stoere design wederom een topper van Hyundai.

Bekijk hier alle nieuwe Hyundai modellen op www.hyundai.nl