Speciaal vervoer, zoals Limousines, is voor tal van gelegenheden in te zetten. In de meeste gevallen zullen dit trouwerijen zijn, maar ook overige feesten krijgen extra elan wanneer men in een Limousine arriveert.

 

Zakelijk & promotioneel gebruik van de Limo

LimosineDaarnaast kunnen Limousines ingezet worden voor bedrijfspromotionele activiteiten. Denk hierbij aan het fotograferen van bedrijfsproducten en kleding in en rond de Limousine. Vaak worden glamour fotorapportages opgenomen binnen speciale settings, waarbij dan een Limousine meerwaarde biedt als ‘decor’. Maar ook bedrijfspresentaties vinden plaats in de Limousine! Hoe? Iedere Limousine, groot of klein, long-strech of Limousinebus, beschikt over geavanceerde multimedia technieken, met presentatiescherm per bank. Men wordt voorzien van een hapje en een drankje door de catering aan boord.

De hoogwaardige ontvangst en de zorgvuldige verzorging van de gasten, dragen bij aan een onvergetelijke belevenis. Wil men business to business indruk maken, dan is het huren van een Limousine de investering meer dan waard.

 

Een Limousine in Rotterdam huren

Havenstad Rotterdam, zakenhart van de scheepsvaartwereld, is een werkelijk mannenbolwerk. Een bezoek aan één van de vele indrukwekkende havengebieden, of het fenomeen Futureland, met hierbij gecombineerd een presentatie aan zakenrelaties, kan perfect georganiseerd worden vanuit een Limousinebus, of een stoere Hummer Limo. Wilt u speciaal vervoer in Rotterdam inzetten, dan bent u bij een van de Rotterdamse verhuurbedrijven direct snel en voordelig uit. U ontvangt niet alleen diverse aanbiedingen, maar ook de meest scherpe prijzen.

Speciaal vervoer huren in Rotterdam